Na 36 jaar fulltime (en in ons geval ook echt 24/7) gewerkt te hebben besloten we twee jaar geleden al om wat minder te gaan werken. Met Cindy als derde verloskundige konden we de werkdruk over ons drieën verdelen.

Nu zijn we van plan om het nog rustiger aan te gaan doen. Het zal wel even wennen zijn, maar de praktijk heet nog steeds Heilema maar dan met minder Heilema. Dat betekent dus dat we niet helemaal uit het zicht verdwijnen. Cindy zal met Fatos Yildirim-Akpinar de praktijk voortzetten. Wij zullen, als invalkrachten, blijven werken, zij het minder frequent. Het is alleen goed om te weten dat jullie ons minder vaak gaat tegenkomen.

Als Team Heilema willen we wel bij de verloskunde betrokken blijven door advies of onderwijs  te geven. Ook zijn we voor andere praktijken inzetbaar om spreekuren te draaien, visites te rijden of administratie te doen.

Tenslotte willen we iedereen waar we mee hebben samengewerkt bedanken voor het vertrouwen. Wij zij trots op hetgeen wij, samen met jullie bereikt hebben.