Wie zijn wij

Team Heilema heeft meer dan 40 jaar ervaring in de eerstelijns verloskunde.

José en Hugo Heilema: Beiden afgestudeerd te Amsterdam in 1980 aan de Stichting Kweekschool voor Vroedvrouwen. Sinds november 1980 werken wij in de Zaanstreek. Lees meer over José in “Nieuws”

Ik ben de tel wel een beetje kwijtgeraakt, maar samen hebben we zo’n 10.000 kinderen op de wereld gezet of daarbij geholpen.

Omdat iedere bevalling weer anders is leren we nog steeds wat bij en blijf ik het een prachtig beroep vinden.

Na 36 jaar fulltime (in ons geval écht 24/7) als verloskundigen voor onze cliënten klaar te hebben gestaan hebben we twee jaar geleden al een stapje terug gedaan.

Op 1 januari 2019 zijn we nog wat minder gaan werken. Echter, nieuwe uitdagingen trekken mij aan en nu werk ik alleen nog als waarnemer in onze eigen ex-praktijk. Als Team Heilema blijf ik ook betrokken bij de verloskunde door advies of onderwijs te geven. Ook ben ik voor andere praktijken inzetbaar om spreekuren te draaien, visites te rijden of administratie te doen.

Wat doen we nog meer:

Hugo is voorzitter van de Verloskundigenkring. Daarnaast is hij nauw betrokken bij verschillende projecten van de KNOV, (onze beroepsvereniging). Hugo is lid van de PWD expertgroep “eenheid van taal”. Doel van de werkgroep is een veilige eenduidige elektronische uitwisseling van gegevens binnen de verloskundige zorgketen in heel Nederland. Team Heilema is officieel partner van Orfeus b.v.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan direct contact met ons op!